Gevelreiniging- en onderhoud

Uw gevel is uw eerste visitekaartje! Een gevel is vaak het eerste wat meteen opvalt, dus u wilt ook dat deze goed wordt onderhouden. Toch is het onderhouden van gevels vaak iets waar beheerders niet aan denken, met als gevolg dat de gevels niet of minder frequent worden onderhouden. Hierdoor is de kans groter op aantasting van de gevel, wat lijdt tot erosie en verweren (het is dan een dure grap om de gevel vervolgens weer in de oude staat terug te krijgen). Daarnaast hebben gevels voortdurend te lijden onder de zon, roet, zouten, chloride, zure regen en/of door andere vormen van agressieve atmosferische vervuilingen van buitenaf. Elke gevel verdient dus wel degelijk aandacht.

Wij raden dan ook aan om uw gevel(s) door ons periodiek te laten onderhouden, waarmee u mede de waarde van uw vastgoed bepaalt. Wij zijn in staat om de gevel en de vervuiling daarvan te analyseren, zodat wij de juiste oplossing kunnen aandragen. Hiermee zorgen wij voor de beste service en voor een optimaal resultaat.

Doordat iedere gevel anders is, vereist iedere gevel weer een speciale werkwijze. Het onderscheid in gevels is te maken aan de hand van het materiaal (RVS, kunststof, aluminium, baksteen, hout, beton of marmer), aan de hand van de locatie (zorgt voor verschil in aantasting door verschillende invloeden van buitenaf) of aan de hand van het soort fabricaten van verschillende leveranciers. Ons personeel gaat deskundig om met deze verschillen, waardoor ons personeel in staat is om allerlei verschillende soorten gevels schoon te maken, te onderhouden en te conserveren. Oftewel, Glazenwasserij Nieuwerkerk a/d IJssel gaat altijd nauwkeurig en doelgericht te werk.