Over ons

Glazenwasserij Nieuwerkerk is een professionele organisatie die gespecialiseerd is in schoonmaak- en onderhoudsservice. Binnen deze service verzorgen wij dan ook een breed scala aan betrouwbare diensten voor particulieren en zakelijke klanten in de regio’s Capelle aan den IJssel, Nesselande, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouda en Krimpen aan den IJssel. Dit zijn onder andere diensten als interieurverzorging, industriële reiniging, gevelonderhoud, glasbewassing en vloeronderhoud.

Al ruim 10 jaar dragen de enthousiaste en hardwerkende medewerkers van Glazenwasserij Nieuwerkerk bij aan een schone omgeving van haar opdrachtgevers. Dit doen wij mede door het leveren van maatwerk aan onze opdrachtgevers. De wensen van onze opdrachtgevers staan namelijk altijd centraal in onze dienstverlening. Door onze op maat gemaakte diensten, flexibiliteit, professionaliteit en korte communicatie lijnen kunnen wij onze opdrachtgevers al jarenlang naar grote tevredenheid van dienst zijn!

Tot onze opdrachtgevers behoren verschillende instellingen, MKB-bedrijven, scholen en woningcorporaties. Afhankelijk van de opdrachtgever voeren wij zowel periodieke werkzaamheden als werkzaamheden op aanvraag uit.

Wilt u meer weten over onze diensten of over de opdrachtgevers van Glazenwasserij Nieuwerkerk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!